Aansprekende, actuele en confronterende thema’s.

In mijn werk als spreker hou ik er van om te spreken over thema’s waar mensen wat mee kunnen. Thema’s waardoor mensen hun leven anders willen inrichten. Ik geloof in de kracht van Gods Woord. Gods Woord verandert mensenlevens. Hier ben ik regelmatig getuige van geweest en hiervan mag ik zelf ook getuigen.

In kerkelijk Nederland zien we op veel plekken een terugloop in de kerkgang. Dat is jammer. Maar wanneer we hier verandering in willen zien zullen we ook moeten kijken naar de interne conditie van de kerk. Wanneer we dat doen moeten we helaas vaak concluderen dat mensen weggaan van de kerk omdat ze tegen menselijke regels, tradities en normen aan lopen. En dat is ontzettend jammer.

Ik realiseer mij dat we niet van de een op de andere dag alles kunnen veranderen. Maar wanneer predikanten hun positie in gaan nemen als verkondigers van Gods Woord op een to-the-point manier en dit Woord ook praktisch toepasbaar weten te maken, dan hebben we volgens mij al een goed begin.

Over Gods Woord ben ik ontzettend enthousiast ( leuk voor de kenners: Wat is de letterlijke vertaling van enthousiast? )
We mogen als kerk leren om te leven vanuit de Bijbel, menselijke regels loslaten en ons leven baseren op Gods standaard.

Vanuit dit gedachten goed spreek ik graag.
Actuele thema’s
Soms confronterend
Praktisch, uitdagend
Bijbels

In de afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan binnen diverse kerkelijke stromingen in Nederland.
Pinkster, Evangelisch, Baptist, Hervormd, Gereformeerd en diverse zijpaden die er verder nog zijn.

Ook een spreekbeurt inplannen? U kunt mij bereiken via de contact pagina op deze website.

%d bloggers liken dit: